Schaaknieuws

Noord-Brabant

16 juni

2017

24 juni Huub van Dongen Memorial Rapid toernooi

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseert schaakvereniging Dubbelschaak ’97 de 6de editie van het Huub van Dongen Memorial toernooi. Zoals altijd zal dit gebeuren in de vorm van een 7-rondig rapidtoernooi (20 min pppp) met geldprijzen en voor de liefhebbers een heerlijke afsluitende barbecue. Het toernooi telt mee voor het NBSB Grand Prix circuit in categorie B.

Het toernooi vindt plaats als onderdeel van de seizoensafsluiting van Dubbelschaak ’97.
Voorheen werd dit toernooi georganiseerd als het toernooi om de Gulden Hoekpion. Ook dit jaar zal de beste Dubbelschaker de bijbehorende prachtige bokaal in ontvangst mogen nemen. Voor de toernooiwinnaar staat er uiteindelijk een mooie  geldprijs te wachten van 100 euro. De nummers 2 en 3 ontvangen respectievelijk 50 en 25 euro. Nieuw is dat we extra geldprijzen hebben voor de 3 spelers die het hoogst boven hun rating hebben gescoord, ofwel het grootste verschil tussen de TPR en eigen rating. Dit zijn prijzen van respectievelijk 40, 25 en 10 euro.

Voor meer informatie over het toernooi, alsmede het aanmeldformulier en lijst van deelnemers, zie www.dubbelschaak.nl/memorial.

 

910 keer bekeken