Schaaknieuws

Noord-Brabant

15 mei

2023

De zon schijnt voor de Eindhoven Cup

Op zondagmorgen 14 mei, Moederdag, werd het 4e toernooi voor de Eindhoven Cup gespeeld. Deze keer waren we te gast bij basisschool De Korenaar in Eindhoven. Het was een warme en zonnige dag, alle deuren en ramen gingen open om de spelers de nodige frisse lucht te bezorgen. De organisatie had met hulp van enkele leerkrachten van De Korenaar gezorgd voor 96 speelplekken in de beschikbare ruimtes.

De eerste partijen startten met een kleine vertraging omdat de indeling op het laatste moment toch aangepast moest worden omdat – helaas – een tiental aangemelde kinderen niet waren komen opdagen. Er werd met veel inzet en enthousiasme geschaakt in de 12 groepen omdat iedereen graag zo’n mooie “gouden” beker wilde winnen.

Op de foto staan alle prijswinnaars van deze schaakdag. De uitslag en enkele foto’s zijn te vinden op onze webpagina.

De inschrijving voor het volgende Eindhoven Cup toernooi, op zondagochtend 18 juni bij de Eindhovense Schaakvereniging in gemeenschapscentrum Lievendaal, is geopend. Wil je graag meedoen, vul dan het aanmeldformulier op onze webpagina in. Je krijgt een e-mail met bevestiging van inschrijving. Ontvang je die niet, heb je vragen, of wil je je afmelden, neem dan contact op met de organisatie. Alle informatie over de Eindhoven Cup is op onze webpagina te vinden.

312 keer bekeken