Schaaknieuws

Noord-Brabant

27 februari

2023

Record aantal deelnemers Eindhoven Cup

Dat de Eindhoven Cup toernooien geliefd zijn in de regio Eindhoven wisten we al wel, Maar dat het aantal toernooideelnemers het record van 95 uit 2020 (bij ’t Karregat in Eindhoven) zou overtreffen hadden we niet echt voorzien!

Zondagmorgen 26 februari 2023 werd het 132e Eindhoven Cup toernooi georganiseerd, deze keer in Kindcentrum Antonius te Best, met maar liefst 106 schakende kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar. De deelnemers werden naar sterkte ingedeeld in 15 groepen (van 6 tot 8 kinderen). Gelukkig was de locatie erg ruim en konden de groepen verdeeld worden over 8 lokalen. Behoudens enkele kleine aanpassingen tijdens de eerste speelronde wist de organisatie, met dank aan de 15 groepsleiders, het toernooi soepel te laten verlopen. Zó soepel dat er op tijd begonnen kon worden met de prijsuitreiking in de centrale hal door de directrice van het kindcentrum.

Voor iedereen was er een prijsje! Behalve de wedstrijdprijzen (3 per groep) voor de spelers die de meeste punten wisten te behalen in hun groep kon elk kind als beloning voor het meespelen zelf een leuk prijsje uitzoeken. De uitslagen, en enkele geselecteerde foto’s, worden gepubliceerd op onze webpagina. Daar is ook alle informatie over de Eindhoven Cup te vinden zoals wanneer en waar het eerstvolgende toernooi wordt georganiseerd.

310 keer bekeken