Schaaknieuws

Noord-Brabant

14 november

2016

Heb jij de schakertjes al ontdekt?

De website van de NBSB is inmiddels een paar weken aktief. Hopelijk kunnen jullie je weg er inmiddels in vinden. Een nieuw item op de site is “schakertjes”. Dit is een rubriek waarin iedereen zaken of diensten aan kan bieden of erom vragen. Kijk maar eens op de betreffende pagina, je zult zien dat er al aardig wat schakertjes aangemeld zijn. En het kan nog veel meer worden. Kijk eens naar de volgende voorbeelden waarvoor je dit in kunt zetten:

Ben jij een wedstrijdleider die het leuk vind in het weekend bij een toernooi als WL op te treden, maar je agenda is nog aan de lege kant? Plaats een schakertje!

Ben jij die speler die bij zijn eigen club niet extern kan spelen? Er zijn veel clubs die je waarschijnlijk graag willen hebben! Plaats een schakertje of bekijk de huidige inzendingen!

Ben jij een schaaktrainer die graag op een interne clubavond een training wilt komen geven en je zoekt enthousiaste schakers/verenigingen? Plaate een schakertje.

Heb jij iets bijzonders aan te bieden? Bijvoorbeeld een nieuwe schaakklok, of schaakboeken? Plaats een schakertje!

Match gemaakt?

We hopen natuurlijk dat het jullie lukt om via de NBSB site die speler/club te vinden, die schaakklok verkocht te hebben en weet ik wat niet meer. Als dat lukt, dan stellen we het bijzonder op prijs als dit kenbaar gemaakt wordt aan de NBSB. Je kunt hiervoor een berichtje sturen aan de webmaster door hem te mailen of via het contactformulier op de site, die heel erg handig werkt.

945 keer bekeken