Schaaknieuws

Noord-Brabant

26 juni

2017

Schaakvereniging De Pion viert feest!

Foto Frans Peeters, ST1 geslaagden Roosendaal Bovenste rij van links

Foto Frans Peeters, ST1 geslaagden Roosendaal Bovenste rij van links naar rechts: Patrick Heijnen, Cora Oostvogels (of Kimberley?), Frank Lambregts, Koen Riemens, Kimberley Oostvogels (of Cora?). Onderste rij van links naar rechts: Ferdin de Graag, Ted van Eck, Ivo Kok en Ton van der Werf

Schaakvereniging de Pion uit Roosendaal sluit elk jaar zijn schaakseizoen af met een afscheidsfeest. Een feest dat was het. Hun speellocatie “the Black Horse” was feestelijk versierd met ballonnen. Er stond een zalig buffet voor alle leden en voor alle vrijwilligers klaar. Er was voor elk wat wils patatjes en snacks voor de kinderen, saté, kippenpootjes, garnalen, wraps en nog vele andere lekkernijen voor de volwassenen. Een lekker ijsje was ook niet vergeten.

Natuurlijk werden er tijdens het feest ook de prijzen aan de clubkampioenen uitgereikt. Stappenmethoden-diploma’s werden uitgereikt wel liefs 17 kinderen kregen hun diploma Stap 1, 14 kinderen het diploma Stap 2, 5 kinderen het diploma Stap 3 en aan Luuk werd zijn diploma Stap 4 uitgereikt.

Dit jaar was het feest nog feestelijker, er mochten namelijk nog meer diploma’s worden uitgereikt.

Dit keer geen Stappenmethode-diploma’s maar diploma’s Schaaktrainer 1. S.V. De Pion had voor zijn leden een cursus Schaaktrainer 1 aangevraagd. Aan deze cursus deden negen leden mee van S.V. De Pion. Alle negen kandidaten zijn geslaagd en ook nog eens met hele mooie resultaten!

Het feest werd afgesloten met een bingo, zodat iedereen met een prijsje naar huis kon gaan.

Alle kampioenen en geslaagden gefeliciteerd.

Voor meer foto’s van de feestavond zie de website van SV De Pion .

Bron: KNSB-website

1176 keer bekeken