Schaaknieuws

Noord-Brabant

14 juni

2019

“Schaken in film en theater” als thema voor Memorial toernooi 2019

Op zaterdag 22 juni 2019 organiseert schaakvereniging Dubbelschaak ’97 de 7de editie van het Huub van Dongen Memorial toernooi. Zoals altijd zal dit gebeuren in de vorm van een 7-rondig rapidtoernooi (20 min pppp) met geldprijzen en voor de liefhebbers een heerlijke afsluitende barbecue. Het toernooi telt mee voor het NBSB Grand Prix circuit in categorie B.

Het toernooi vindt plaats als onderdeel van de seizoensafsluiting van Dubbelschaak ’97.
Voorheen werd dit toernooi georganiseerd als het toernooi om de Gulden Hoekpion. Ook dit jaar zal de beste Dubbelschaker de bijbehorende prachtige bokaal in ontvangst mogen nemen. Voor de toernooiwinnaar staat er uiteindelijk een mooie  geldprijs te wachten van 100 euro. De nummers 2 en 3 ontvangen respectievelijk 50 en 25 euro. Wederom zijn er extra geldprijzen hebben voor de 3 spelers die het hoogst boven hun rating hebben gescoord, ofwel het grootste verschil tussen de TPR en eigen rating. Dit zijn prijzen van respectievelijk 40, 25 en 10 euro.

Thema “Schaken in Film en Theater”

De organisatie probeert elk jaar het toernooi weer een eigen smaakje te geven. Dit keer zal het thema zijn: “Schaken in Film en Theater”. De organisatie zal hiermee wederom een interessante invulling aan het toernooi gaan geven.

Barbecue

Na afloop van het toernooi wordt er volgens Dubbelschaaks traditie een heerlijke barbecue verzorgd, vanaf een uurtje of 18u. U bent hier natuurlijk ook van harte voor uitgenodigd. De kosten van deze meer dan ruimschoots verzorgde barbecue zijn 18,50 euro.

Aanmelden voor het toernooi en eventueel de barbecue kan alvast door hier te klikken.

Tijd en plaats

Het toernooi wordt gehouden in het clublokaal van Dubbelschaak ’97, Grand Cafe Rembrandt, Rechterstraat 56 in Boxtel. Het is niet toegestaan meegebrachte consumpties te nuttigen; er is van alles verkrijgbaar. U kunt zich inschrijven aan de zaal vanaf 10.00 uur. Het toernooi begint om 10.40 uur en rond 13.10 wordt er gepauzeerd. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur.

822 keer bekeken