Gastenboek

20 reacties

 1. George schreef:

  Mooi site zeg! Een hele vooruitgang ten opzichte van de oude site
  Leuk idee van de Schakertjes.
  Top!

 2. Sander de Smet schreef:

  Pagina’s laden niet op zowel IOS als android (dns-probleem?). Een link naar de oude website zou fijn zijn ivm online uitslagenformulier.

 3. Jorrit Havermans schreef:

  Webpagina’s laden nog niet allemaal, zeker voor de competitiepagina’s is dat lastig. Zoals hierboven gezegd zou een link naar de oude pagina een goede back-up zijn voor ons als verenigingen.

  Verder helemaal top, nieuwe uitstraling is goed. Ga zo door!

 4. Ebe schreef:

  Ja, het is een hele vooruitgang. Ik wil natuurlijk niet overvragen, maar ik zou toch even willen klagen over de fletse (ik zou bijna zeggen: vieze) kleur bruin die her en der gebruikt, bijvoorbeeld op de toernooi pagina en de “lees verder”s van het nieuws. En zelfs de feedback regel die ik onderin het scherm krijg mag die kleur dragen. Zou het niet fantastisch zijn als die werd vervangen door een frisse bij de tijd-se kleur?

 5. piet schreef:

  Contaktgegevens van externe teams ,zijn verdwenen.

  1. Martien schreef:

   Thanks voor je reaktie Piet. Inmiddels werkt het wel als het goed is.

 6. Jordi van Zanden schreef:

  Tip: geen slideshow van de aanstaande toernooien, maar een lijstje of rooster of iets dergelijks. In ieder geval dat je het in ÊÊn oogopslag de aankomende toernooien ziet. Niemand kijkt verder naar de tweede of derde slide net zoals bijvoorbeeld niemand verder kijkt dan pagina 1 van Google.

  1. Leon schreef:

   De kalender vind je onder het kopje Wedstrijdschaak –> Kalender
   Als je vervolgens naar beneden scrollt zie je alle toernooien overzichtelijk weergegeven en gesorteerd op datum.

  2. Leon schreef:

   Wedstrijdschaak –> Toernooien –> Kalender om exact te zijn.

   1. Jordi van Zanden schreef:

    Nee klopt als je er specifiek naar zoekt kan je vinden. Maar volgens mij is die slider om reclame te maken voor aankomende toernooien die dan gezien worden door mensen die bijv. enkel de stand willen weten van de externe competitie. Als je goed reclame wilt maken voor die toernooien zou ik ze in een opslag neer zetten op de voorpagina ipv een slider, nu promoot je maar 1 toernooi 😉

 7. Wim Scheepers, teamleider OSV2 schreef:

  Geachte redactie,

  Waar kan ik het wedstrijdformulier vinden ?
  Staat niet bij downloads !!!
  Met vriendelijke groet,
  Wim Scheepers

  1. Martien schreef:

   Hoi Wim, hij stond al onder het competitie reglement, maar heb hem nu ook bij de downloads gezet. Overigens werkt de zoekfunctie op de nieuwe site prima. Tik daar maar “wedstrijdformulier” in, en je vind als het goed is nu 2 pagina’s vanwaar je het bestand kunt downloaden.

 8. Elias Thijsse schreef:

  De links op de jeugdpagina werken bij mij niet. Het kan aan mijn verouderde apparatuur liggen, maar ik vrees van niet! Van meer toeters en bellen wordt de site een stuk trager. Maar het ziet er niet slecht uit.

  Opvallend item bij Nieuws: ik dacht dat het staand beleid was dat toernooiaankondigingen, zelfs een geestige als die van SJ Kersttoernooi, niet in het nieuws mochten staan (maar in de toernooikalender). En hopelijk kan het districtstoernooi van Tilburg (en Den Bosch) nu ook eens op de jeugdpagina worden opgenomen!

  1. Martien schreef:

   Hoi Elias. Ik heb de links op de jeugdpagina’s aangepast. Links naar verouderde gedeelten heb ik verwijderd, maar mogelijk dat die later nog terug komen.
   Wat precies het beleid is aangaande toernooiaankondigingen weet ik niet. Ik zou daar zelf als nieuwe webmaster geen probleem mee hebben. Hoe meer berichten we plaatsen hoe beter!
   Maar misschien dat we dan iets moeten afspreken. Als je een toernooi aankondiging wilt plaatsen op de NBSB site wordt je automatisch verplicht tot het insturen van een verslag van dat toernooi voor de NBSB site ;-). Met minimaal 1 foto!
   Verder is een andere mogelijkheid wellicht om een toernooi aankondiging via de NBSB Facebook pagina te laten verlopen. Die wil ik ook weer nieuw leven in gaan blazen.
   En als je links voor me hebt van de andere districstoernooien zet ik ze graag voor je op de site.

 9. Ad Havermans schreef:

  Ik zal het wel verkeerd zien maar bij de recente uitslagen kan ik niet.
  En een bcd- bestand is mij voor het eerst en is niet te openen.

 10. Matthijs schreef:

  De website ziet veel beter en vriendelijker uit dan voorheen.
  Een mooie vooruitgang!

 11. Robert schreef:

  De website ziet er keurig uit, lekker modern jasje. Helemaal top.

  Echter vind ik dat de kolom: ”schakertjes”, niet beter gevraagd, aangeboden of iets dergelijks had beter kunnen zijn? Als ik er niet op had geklikt zou ik ervan uitgaan dat dit onder kopje jeugd samen valt.

 12. Ben Zegveld schreef:

  Niet goed bruikbaar op mobiel.

 13. Jasper schreef:

  R8 & R9 ontbreken in het competitie uitslagen overzicht voor Klasse 1A & 1B. 🙁

 14. Jasper schreef:

  Zou handiger zijn als het gastenboek andersom weergegeven wordt, dus dat de recentste post als eerste staat i.p.v. dat je helemaal naar beneden moet scrollen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

