Toernooi Info

13 november

2019

345 Toernooi Drunen

Naam:

345 Toernooi Drunen

Datum:

13-11-2019

Plaats:

Drunen

Category:

Basisschool groep 345

Organisatie:

Voor:

Jeugd

Scholierentoernooi schaken groep 3,4 en 5
13 november 2019
Het eerste officiële kwalificatietoernooi in Brabant wordt een feit en…
Jij kunt daar bij zijn!
Op woensdag 13 november vindt er een schaaktoernooi plaats op Athena te Drunen.
Het toernooi is bedoeld voor kinderen die in groep 3,4 of 5 zitten.
Als je weet hoe de stukken mogen zetten, kun je al meedoen. Het maakt niet uit hoe goed je bent. Je kunt meedoen om een prijs te winnen als je de enige bent van jouw school. Als school kun je je ook kwalificeren voor de Nederlands finale van het schoolschaaktoernooi groep 3,4 en 5. Dit kan als je met minstens 5 kinderen van je school meedoet. De beste 5 resultaten per team tellen, en het beste team kwalificeert zich voor het landelijke toernooi, let op je hele team mag dan meedoen!
De finale wordt gehouden op zaterdag 27 juni 2020 te Utrecht Leidsche Rijn.
Het zou toch geweldig zijn als jullie als school meedoen met de finale en wellicht winnen. Als je mee wilt doen aan het kwalificatietoernooi schrijf je dan in door voor 06 november door een mail te sturen naar elke.vanroon@ziggo.nl. Vermeld in deze mail je naam, geboortedatum, groep en school. Mocht je een volwassene mee kunnen nemen die die dag kan komen helpen vermeld dit dan ook in je mail.
De toernooidag ziet er als volgt uit:
Aanmelden tussen 12.45 uur en 13.10 uur. Om 13.15 uur start de eerste ronde. Iedereen speelt 5 ronden van 15 minuten per persoon per partij. Aansluitend is er om 16.15 uur de prijsuitreiking. Deelname kost €2,00. Locatie is Athena Onderwijs, Johan de Wittstraat 11, 5151 CK Drunen.
Inschrijfgeld wordt gebruikt voor de prijzen en het scholierenlidmaatschap. Met het scholierenlidmaatschap heb je het hele jaar toegang tot een online omgeving waar je kan oefenen met schaken maar ook het schaakspel kan spelen. Dit lidmaatschap stopt automatisch na een jaar.
Ben je enthousiast geworden schrijf je dan nu in via bovenstaand emailadres en maak het allereerste kwalificatietoernooi in Brabant mee!