Toernooi Info

25 juli

2021

Tilburg Schaakt

Naam:

Tilburg Schaakt

Datum:

25-7-2021

Plaats:

Spoorpark Tilburg

Category:

Organisatie:

Diverse verenigingen uit Tilburg en omgeving

Voor:

Locatie:
Spoorpark Tilburg ( 5 min lopen vanaf CS)
Aanvang:

11.00 uur

Prijsuitreiking:

17:00 uur

Prijzen:
We spelen voorronden in poules en daarna finalepoules. Waarbij de winnaar van elke poule in ieder geval een prijs krijgt
Inleggeld:

entreegeld €7,50 bedraagt. Maar zoals gezegd, doe je zowel zaterdag als zondag mee, dan betaal je maar €10 voor beide toernooien.

Speeltempo:

Het speeltempo is 30 minuten per persoon voor 4 partijen.” Er is plek voor in totaal 50 deelnemers,

Contactpersoon:

Bram van den Berg

E-mailadres:

bram.vandenberg@planet.nl

Bijzonderheden:
Zondag is simultaandag. Van 11.00 tot 17.00 is er een omnisimultaan. Een wat? Een omnisimultaan. Organisator en bedenker Bram van den Berg zegt daarover: “Bij een Omnisimultaan speel je tegen 4 tegenstanders tegelijk. Met als bijzonderheid dat ook al je tegenstanders tegen 4 tegenstanders tegelijk spelen. Je speelt dus in feite een 5-kamp in één keer waarbij iedereen elkaar treft en iedereen door elkaar loopt van bord naar bord. Iedereen speelt zo dus simultaan. We spelen voorronden in poules en daarna finalepoules. Waarbij de winnaar van elke poule in ieder geval een prijs krijgt.

Daarnaast is er voor iedereen die wil de gelegenheid om aan te schuiven bij een ‘normale’ simultaan. Nederlands kampioene Anne Haast en Internationaal Meester Mark Haast zullen beiden aanwezig zijn om het op te nemen tegen voorbijgangers, jeugdspelers, iedereen die maar wil! Wie weet hen te verslaan? Voor iedereen die tegen remise weet te spelen of zelfs te winnen, ligt er een mooie prijs klaar. De deelname is uiteraard gratis en voorinschrijven is niet nodig.

We hopen dat er in dit programma voor ieder wat wils is, voor jong en oud, huis- en clubschaker, en qua gezelligheid en prestatie. Komt dat zien!